Sziklakórház – elsősegély készlet

5 500 Ft

1010000025742

Múzeumi logóval és magyar nyelvű felirattal ellátott elsősegély nyújtó készlet.

A Sziklakórház elsősegély készlete tökéletes eszköz azoknak, akik szeretnének felkészülni az esetleges balesetekre. Ez a készlet minden olyan eszközt tartalmaz, amelyek azonnali segítséget nyújthatnak, ha szükség van rájuk. Az elsősegély készletet praktikus méretének köszönhetően könnyedén magunkkal vihető, így bármikor rendelkezésre állhat, ha szükség van rá.

A készletben szerepelnek olyan alapvető elemek, mint kötszerek, ragtapasz, sebtapasz, steril kendők, amelyek segíthetnek az apróbb sérülések kezelésében.

Ez a kompakt és könnyű készlet ideális mindenki számára, aki biztonságosan szeretné érezni magát otthonában, munkahelyén vagy utazás közben. Ha szeretne felkészülni az esetleges balesetekre, az Sziklakórház elsősegély készlete minden szükséges eszközt tartalmaz, hogy biztonságban legyen és hatékonyan kezelje az apróbb sérüléseket.


Javasoljuk, hogy az elsősegély készletet rendszeresen ellenőrizze és frissítse, hogy mindig biztos lehessen benne, hogy a szükséges eszközök és anyagok rendelkezésre állnak, ha szüksége van rájuk.


Anyaga: műanyag.

Tartalma: 5 db ragtapasz, 4 alkoholos párna, 1 db háromszög alakú kötszer, 5 db gézlap, 1 db rugalmas pólya, 1 db ragasztószalag, 2 db biztosítótű, és 1 db olló nylon tasakban.

 

A KÉPEK ILLUSZTRÁCIÓS CÉLT SZOLGÁLNAK, A TERMÉK SZÍNE ELTÉRHET A MONITORON LÁTOTTAKTÓL!

 Amennyiben nagyobb mennyiséget szeretne rendelni termékeinkből, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a shop@sziklakorhaz.hu e-mail címen.

Nincs raktáron

További információk

Tömeg 84 g
Méretek 15 x 10 x 3.5 cm

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek