KIKNEK AJÁNLJUK?

  • Felnőtteknek, nyugdíjasoknak, egyetemi/főiskolai diák csoportoknak
  • Értelmi fogyatékkal élőknek a múzeumot a felkavaró és érzelmileg megterhelő vizuális megjelenítés miatt nem ajánljuk.

 

VÁLASZTHATÓ TÚRÁK

NORMÁL – 60 perces tárlatvezetés: a teljes második világháborús kórházat, gépészeti helyiségeket, valamint az Atombomba kiállítást is megtekinti a csoport. Csoportlétszám: min. 15 – max. 30 fő. 30 fő feletti létszám esetén a látogatókat biztonsági okokból 2 kisebb csoportra bontjuk. Választható EGYSZERŰ TÁRLATVEZETÉS vagy ADOMÁNYOZÁS program keretében.

INTERAKTÍV –  90 perces tárlatvezetés játékokkal: 1,5 órás program szakmai vezetés kíséretében, amely során a teljes második világháborús kórházat, gépészeti helyiségeket, valamint az Atombomba kiállítást is megtekinti a csoport. A résztvevők korhű ruhákba öltözve, játékos, memóriát és megfigyelőkészséget tesztelő feladatokkal kiegészített, interaktív programban vesznek részt, amely végén a legjobban teljesítők ajándékokban részesülnek. Létszám: Minimum 7 – maximum 20 fő/csoport (nagyobb létszámú csoportokat csoportbontással tudunk fogadni). Az interaktív program felára az alap szolgáltatási díjon felül értendő, azaz választható EGYSZERŰ TÁRLATVEZETÉS vagy ADOMÁNYOZÁS program keretében +35 000 HUF / csoport felár.

Regisztráció

Kérjük regisztrációjakor jelölje meg a csoportjának alkalmas legkorábbi kezdési időpontot! Munkatársaink kapacitásunk és az Ön által megadott időpontok figyelembe vételével fogják regisztrálni csoportját.
Kérjük regisztrációjához adja meg az intézmény/iskola nevét, ahonnan érkeznek.
A csoportlétszám minimum 15, maximum 30 fő
Tájékoztatjuk Önöket, hogy igény szerint egyéb nyelveken is biztosítunk tárlatvezetést, amelyhez előzetes egyeztetés szükséges. A magyartól és angoltól eltérő idegen nyelvek esetén a nyelvi felár 5000 Ft/csoport. Amennyiben magyar vagy angol nyelvtől eltérő nyelven szeretne tárlatvezetésen részt venni, azt kérjük a Speciális igényeknél jelezze.
Fogyatékkal élő/mozgáskorlátozott csoport
A Sziklakórház részben akadálymentesített és tolószékkel is látogatható. A gépészeti részen, amely az utolsó 15 perces szakasza a tárlatnak, több lépcsőnk is van, amely már tolószékkel nem megközelíthető, ezért kérjük jelezze ha fogyatékkal élő/mozgáskorlátozott érkezik a csoporttal, hogy munkatársaink segítségükre legyenek a látogatás során.
Fogyatékkal élő/mozgáskorlátozott érkezik a csoporttal
Múzeumi óráink kizárólag hétköznapokon, látogatással együtt igényelhetők.