:
Hátralévő idő
A kiválasztott jegyeket lefoglaltuk. A foglalás még a fent jelzett ideig érvényes.

Fedezze fel csapatépítő játékaink keretében interaktív és izgalmas módon a 2002-ig szigorúan titkos létesítményt!

 

A játék elején kisebb csapatok ( létszámtól függően 6-10 fős) kerülnek véletlenszerűen kialakításra. A csoportokat a program teljes időtartama alatt egy idegenvezetőnk kíséri. A labirintusszerű járatokat a játékosok vaktérkép segítségével fedezik fel, adott helyszíneken pedig logikai vagy ügyességi feladatok várnak rájuk. A feladatok a múzeum egykori eseményeihez és annak funkciójához szorosan kapcsolódnak, például újraélesztés, elsősegélynyújtás, hordágyon cipelés, gázálarc-próba, katonai arcfestés, stb. A játékosok autentikus ruhákba öltöznek (katonai, orvos, nővér, polgári védelmi) és a feladatok során megismerik a kórház egykori tevékenységét és történetét is. A megmérettetés végén a legjobban teljesítő csapat tagjai különleges ajándékokban részesülnek. A programok hossza körülbelül 120-150 perc és angol nyelven is kérhető, felár nélkül.

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAM TÉMÁK

 

1.) Atomcsapás extrém program

A csapatépítő játék kerettörténete szerint ismeretlenek egy atomfegyvert aktiváltak, a csapatok feladata pedig az, hogy a bombát hatástalanítsák, megmentve ezzel milliók életét. A játékosokat a kiképzőik felkészítik arra az esetre is, hogyha nem járnak sikerrel a küldetéssel, akkor képesek legyenek üzembe helyezni a bunkert és szakszerűen ellátni a túlélőket. A játék helyszíne a Sziklakórház, egy valódi atombunker, ahol minden felszerelés eredeti és a hidegháborús időszakból maradt fenn. A játékosok egy valódi időutazás keretében a hidegháború időszakába csöppennek, és olyan feladatokkal és helyzetekkel találják szemben magukat, amikre korábban egészen biztosan nem volt még alkalmuk.

2.) Kémjáték

Az LOSK 0101/1-es Titkos Kém Akadémián vagyunk, egy elhagyatott, egykor működő kórház és atombunker területén, ahová az ország legjobb kémeit hívtuk meg (ők a Sziklakórház idegenvezetői), hogy leendő kémeket képezzenek ki (játékosok). A csapatoknak először egy kiképzésen kell részt venniük, ahol a küldetésük végrehajtásához elengedhetetlen speciális tudásra tesznek szert. Ezután kapják meg a küldetésüket, ahol számot kell adniuk megszerzett tudásukról. A kémek rejtélyes világának és a kórház egykori eseményeinek megismerését vegyíti össze ez az izgalmas játék, ahol a tét komoly, hiszen a legjobban teljesítő csapat tagjai felvételt nyernek az LOSK 0101/1-es titkos kémcsoportba.Tájékoztatjuk Önöket, hogy csapatépítő játékaink kizárólag hétköznapokon, 16 óra utáni kezdéssel kérhetők. 

A LÁTOGATÁS ÁLTALÁNOS SZABÁLYAI

Autentikus, korhű öltözet

Gázálarc próba

Harci smink készítése

Kötözés

Csapatkiáltás

Hordágyon cipelés

Űrlap fejlesztés alatt

Foglalási igényét kérjük küldje el e-mailben az

email

email címre.