Fedezze fel csapatépítő játékaink keretében interaktív és izgalmas módon a 2002-ig szigorúan titkos létesítményt!

 

A játék elején kisebb csapatok (létszámtól függően 6-10 fős) kerülnek véletlenszerűen kialakításra. A csoportokat a program teljes időtartama alatt egy idegenvezetőnk kíséri. A labirintusszerű járatokat a játékosok vaktérkép segítségével fedezik fel, adott helyszíneken pedig logikai vagy ügyességi feladatok várnak rájuk. A feladatok a múzeum egykori eseményeihez és annak funkciójához szorosan kapcsolódnak, például újraélesztés, elsősegélynyújtás, hordágyon cipelés, gázálarc-próba, katonai arcfestés, stb. A játékosok autentikus ruhákba öltöznek (katonai, orvos, nővér, polgári védelmi) és a feladatok során megismerik a kórház egykori tevékenységét és történetét is. A megmérettetés végén a legjobban teljesítő csapat tagjai különleges ajándékokban részesülnek. A programok hossza körülbelül 120-150 perc és angol nyelven is kérhető, felár nélkül.

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAM TÉMÁK

 

1.) Atomcsapás extrém program

A csapatépítő játék kerettörténete szerint ismeretlenek egy atomfegyvert aktiváltak, a csapatok feladata pedig az, hogy a bombát hatástalanítsák, megmentve ezzel milliók életét. A játékosokat a kiképzőik felkészítik arra az esetre is, hogyha nem járnak sikerrel a küldetéssel, akkor képesek legyenek üzembe helyezni a bunkert és szakszerűen ellátni a túlélőket. A játék helyszíne a Sziklakórház, egy valódi atombunker, ahol minden felszerelés eredeti és a hidegháborús időszakból maradt fenn. A játékosok egy valódi időutazás keretében a hidegháború időszakába csöppennek, és olyan feladatokkal és helyzetekkel találják szemben magukat, amikre korábban egészen biztosan nem volt még alkalmuk.

2.) Kémjáték

Az LOSK 0101/1-es Titkos Kém Akadémián vagyunk, egy elhagyatott, egykor működő kórház és atombunker területén, ahová az ország legjobb kémeit hívtuk meg (ők a Sziklakórház idegenvezetői), hogy leendő kémeket képezzenek ki (játékosok). A csapatoknak először egy kiképzésen kell részt venniük, ahol a küldetésük végrehajtásához elengedhetetlen speciális tudásra tesznek szert. Ezután kapják meg a küldetésüket, ahol számot kell adniuk megszerzett tudásukról. A kémek rejtélyes világának és a kórház egykori eseményeinek megismerését vegyíti össze ez az izgalmas játék, ahol a tét komoly, hiszen a legjobban teljesítő csapat tagjai felvételt nyernek az LOSK 0101/1-es titkos kémcsoportba.Tájékoztatjuk Önöket, hogy csapatépítő játékaink kizárólag hétköznapokon, 16 óra utáni kezdéssel kérhetők. 

Autentikus, korhű öltözet

Gázálarc próba

Harci smink készítése

Kötözés

Csapatkiáltás

Hordágyon cipelés

Regisztráció

Hétköznaponként a csapatépítők csak délután 4 óra után érhetők el.
Kérjük regisztrációjakor jelölje meg a csoportjának alkalmas legkorábbi kezdési időpontot! Munkatársaink kapacitásunk és az Ön által megadott időpontok figyelembe vételével fogják regisztrálni csoportját.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy igény szerint egyéb nyelveken is biztosítunk tárlatvezetést, amelyhez előzetes egyeztetés szükséges. A magyartól és angoltól eltérő idegen nyelvek esetén a nyelvi felár 5000 Ft/csoport. Amennyiben magyar vagy angol nyelvtől eltérő nyelven szeretne tárlatvezetésen részt venni, azt kérjük a Speciális igényeknél jelezze.